BÉRLÉS

A Duplitec Kft., mint hivatalos DJI disztribútor jelentős DJI drón és képstabilizátor parkkal rendelkezik. Partnereinek lehetőséget biztosít arra, hogy ezeket az eszközöket ne csak megvásárolják, hanem akár hosszabb-rövidebb időre bérbe is vegyék. A bérlést olyan cégeknek és magánszemélyeknek ajánljuk, akiknek nincs hosszú távon szükségük egy-egy ilyen termékre és mégis szeretnék ezeket az eszközöket használni projektjeik megvalósításához. A bérlési idő lehet egy, de akár több nap is. Az eszközöket minden tartozékukkal repülésre készen vehetik át a bérlők. Az eszközök mellett tapasztalt, megfelelő referenciákkal rendelkező pilóták bérlésére is van lehetőség. A különböző eszközök és elvégzendő feladatok különböző tapasztalatot és szaktudást igényelnek. Éppen ezért javasoljuk az előzetes egyeztetést és keressen meg minket a pilóták munkájára vonatkozó árak tekintetében is. A bérléshez kaució fizetése szükséges, típustól függően eltérő összegben. Minden esetben kérjen ajánlatot a kollégáinktól az iroda@duplitec.hu email címen. Az árváltozás jogát fenntartjuk!

A bérlés feltételei:

A drónokat

és képstabilizátorokat 18 év feletti, magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkező magyar állampolgár veheti bérbe, Rendelkeznie kell érvényes személyi igazolvánnyal és lakcím kártyával, valamint mindkettő érvényességi idejének meg kell haladnia a bérlési idő végét. A bérlés feltétele az igazolványok másolata.

A bérbeadó fenntartja

a jogot a bérbeadástól való elállásra, ha egyértelműen megállapítható, hogy a bérlő nincs birtokában az eszköz használatához szükséges minimális tudásnak. Akkor is elállhat, ha arra következtet, hogy az eszköz rendeltetésszerű használata, vagy visszaszállítása bizonytalan.

Az eszközt a bérlő

harmadik személynek nem adhatja át, a bérlési idő alatt bekövetkezett minden olyan kárért felelős, ami nem rendeltetésszerű használatból ered.

A DUPLITEC Kft

Hivatalos disztribútora az alábbi cégeknek:

Drónok

képstabilizátorok,
kiegészítők

Prémium minőségű

kiegészítők, DJI termékeihez

Speciális

egyedi színszűrők
a drónok kameráihoz

Nagy pontosságú

mezőgazdaságban
használatos érzékelők

Pontos, azonnali

információk a precíziós mezőgazdaságban