DJI - RYZE TECH
TELLO

Az első intelligens játékdrón gyermekek és felnőttek számára egyaránt, amelyet a Ryze Tech induló vállalat fejlesztett ki.

Mobirise

SPARK

Ragadd meg a pillanatot!

Gyorsindítás

A FaceAware segítségével a Spark felemeli a kezét az arcod felismerésével.1 A bekapcsolás után néhány másodpercen belül elindul és leáll.

Csak könnyedén

Az intelligens repülési módok és az intuitív vezérlések segítenek a filmes légi videók létrehozásában, csupán néhány érintéssel.

Egyszerű vezérlés

Lenyűgöző légifotókat készítsen kézmozdulatokkal, távvezérlő vagy mobileszköz nélkül.

Megosztás

A DJI GO 4 alkalmazás automatikus szerkesztési sablonokat és tömböket tartalmaz. Gyorsan szerkesztheti a videókat, és ossza meg őket egyenesen a közösségi médiára.

PHANTOM széria
Phantom 4 A , Phantom 4 A+,
Phantom 4 PRO, Phantom 4 PRO+

Professzionális légifelvételek készítése, akadály kikerülő rendszer, sport fokozat (72Km/h sebesség),
Távirányítóra szerelt FULL HD 5'5 érintőképernyő, 4K-s kamera, Intelligens repülési lehetőségek,
Akár 7 km-es maximális hatótáv, miközben folyamatos élőképet kapunk FULL HD felbontásban, arra alkalmas okos eszközünkre, Intelligens akkumulátora 28 perces repidőt tesz lehetővé, A DJI GO4 alkalmazással használható, melyben a számtalan extra funkció mellett, megtalálhatóak például az ActiveTrack, a Point of Interest, és a TapFly intelligens repülési módok is.
Kérje részletes ismertetőnket!

MAVIC Pro, Fly More combo, Platinum, AIR

A korábbi slágerlisták bestsellere. A Mavic 2 megjelenéséig a DJI legsikeresebb drónja, Precizitás, kompakt méret, 4k kamera, mindez akár a zsebedben,
Intelligens repülési rendszer, akadályelkerülő rendszer, alsó szenzorok, 4K-s kamera, 7Km-es hatótáv és 28 perces repülési idő,
A MAVIC egy igazi siker széria, A MAVIC FLY MORE COMBO csomag tartalma két akkumulátorral, egy autós és egy quadtöltővel, egy, az akkumulátorokhoz használt powerbankkal és egy bőr hordtáskával rejt többet, mint MAVIC PRO csomag. Így egy teljes szettel vághatunk neki a túráknak
Kérje részletes ismertetőnket!

A mérnöki tervezés zsenialitását dicsérő DJI Mavic Air drón veled tart, bárhová is sodor a kalandvágy, akár az iPhone-od vagy az iPaded. Ez az extrakönnyen szállítható, összecsukható drón a DJI Mavic-sorozatának legjobb tulajdonságait örökölte, bámulatos röptével és funkcióival szinte határtalan felfedezési lehetőségeket ígér. A 32 megapixeles gömbpanorámák, a HDR fényképek, a 30 képkocka/másodperc sebességű, 4K felbontású és 100 MB/s-os videók, illetve a 1080p felbontású és 120 képkocka/másodperces lassított videók teljesen új perspektívát kölcsönöznek az életednek.

INSPIRE 1-2 széria
X5S kamera, X7S kamera

Az Inspire 1 forradalmi volt. Az első filmkészítő drón a világon, amely integráltan tartalmazott egy HD videoátviteli rendszert, egy 360°-ban forgó gimbalt, egy 4K kamerát, valamint egy egyszerűen kezelhető alkalmazást. A Zenmuse X5 és X5R kamerák megjelenése tovább szilárdította az Inspire-t mint filmkészítők számára kritikus eszközt az egész világon.
Az Inspire 2 tovább fokoz mindent, ami jó volt az Inspire 1-ben. Teljesen új képfeldolgozó rendszer rögzít akár 5,2K felbontással CinemaDNG RAW-ban, Apple ProRes-ben, stb. 0-ról 80 km/h-ra mindössze 5 másodperc alatt gyorsul fel, a maximális sebessége 93 km/h, és a maximális süllyedése 9 m/s, ami hallatlan sebesség és agilitás ilyen méretű repülőgépek esetén. A kettős akkumulátorrendszer meghosszabbítja a repülési időt maximum 27 percre (egy X4S-sel), míg az önfűtő technológia lehetővé teszi a repülést még alacsony hőmérsékleten is. A FlightAutonomy felül lett vizsgálva és kifejezetten az Inspire 2-höz lett tervezve, kétirányú akadályelkerülést, és szenzorredundanciát nyújtva. A fokozott intelligencia több intelligens repülési módot nyújt, köztük a Spotlight Pro-t, amellyel akár egyetlen pilóta is képes lehet össszetett, drámai felvételek készítésére. A továbbfejlesztett videoátviteli rendszer most képes kettős frekvencia- és csatornakezelésre, videó streamelésére fedélzeti FPV kameráról és a fő kameráról egyidejűleg, a jobb együttműködésért a pilóta és az operatőr között.

OSMO

Modern képstabilizátorok minden helyzetre!

OSMO

Osmo: Vele profi operatőrré válhatsz Mostantól, a mozgás közben készült felvételeid is olyanok lesznek mintha sínen toltad volna a kamerát.

OSMO Mobile

A DJI Osmo termékcsaládjának kifejezetten mobiltelefonokra kifejlesztett képstabilizátora, amivel gyerekjáték a videózás.

OSMO Mobile 2

A benned élő mesélőnek tervezett DJI OSMO Mobile 2 kézi iPhone-stabilizátor a DJI GO alkalmazással együttműködve intelligens mozgó kamerává varázsolja iPhone-odat.

OSMO Mobile 2

A benned élő mesélőnek tervezett DJI OSMO Mobile 2 kézi iPhone-stabilizátor a DJI GO alkalmazással együttműködve intelligens mozgó kamerává varázsolja iPhone-odat. Egyenletes, profi felvételeket készíthetsz, és azonnal meg is oszthatod őket. Az OSMO Mobile 2 stabilizátor automatikusan követi a kép témáját, lélegzetelállító time-lapse-videókat készít, és élőben is képes a világ bármely pontjára közvetíteni. Az eddigi stabilizátorokhoz képest könnyebb, több intelligens funkciót biztosít, és az akkumulátor-üzemideje is hosszabb.

OSMO Mobile 2

Jellemzők:

Az Osmo Mobile 2 a modern mesemondók képstabilizátora. Bármi is a szenvedélyed, bárhová mész és bárkivel is vagy, az Osmo Mobile 2-vel elkaphatod a pillanatot. A modern stílus, az intelligens funkciók és a hosszú akkumulátor töltöttségei idő mind alkalmassá teszik az eszközt arra, hogy elmeséld a történeted!

Csak ki kell választanod a tárgyat, amit kamerázni szeretnél és az ActiveTrack követni fogja, biztosítva a stabilitást. Még olyan intenzív mozgások esetén, mint a skateboard vagy az ugrás, az eszköz stabil marad

A Timelapse segítségével minden helyzetet varázslatos pillanattá tudod változtatni. Készíthetsz felvételt nyíló virágokról vagy akár égen úszó felhőkről.

Az új Zoom Control és Panorama funkciókkal igazi moziélménnyé változtathatod a felvételed!

Az új designnak köszönhetően még könnyebben kezelhető és valóban bárhol elmesélheted vele a történeted

DJI GOGGLES RE

Érezd a száguldást! 

A DJI GOOGLE Racing Edition még nagyobb teljesítményű és még nagyobb élményt ad, mint az elődje. Felejthetetlenné teszi a versenyzés élményét. Kompatibilis az OcuSync video átviteli modullal és nagy teljesítményű kamera modullal. Stabil és egyenletes mozgással repülhetsz és olyan verseny élményben lesz részed, mint még soha.
A megújult külseje még kényelmesebb használatot biztosít, elegáns megjelenésű.
Határtalan élmények: 
A precíz repülési adatok, stabilitás és pontos irányíthatóság lehetővé teszik, hogy igazán sikeresen versenyezz.  Kijelzőjén minden fontos információ megjelenik, a repülési időtől az akkumulátor töltöttségei szintjéig. Többféle antenna szettel vásárolható a különböző igényeknek megfelelően.
Kompatibilitás:
Kompatibilis Mavic Pro, Spark, Pahntom4 és Inspire 2 eszközökkel. 

OSMO PRO


Az Osmo kompakt méretére és forradalmi stabilizációs teljesítményére épült Osmo Pro lehetővé teszi a Zenmuse X5 kamera használatát a lenyűgöző tisztaságért és a páratlan dinamikai tartományért az M4/3 érzékelőnek köszönhetően.
Rögzítsen 4K videót és 16 megapixeles fényképeket, és válasszon egy sor objektív közül a szabványos MFT bajonettnek köszönhetően. Mindezek azt jelentik, hogy ön professzionális videót készíthet még keskeny helyeken és mozgás közben is. A még nagyobb rugalmasságért egészítse ki egy DJI Focus kézitárcsával a kamera távoli fókuszállításához és vezérléséhez, vagy végezze el a DJI GO alkalmazáson keresztül.
Megjegyzés: a Panoráma és a Time Lapse funkciók jelenleg natívan nem érhetők el az Osmo Pro-val és az Osmo RAW-val, és további szoftveres utómunkát igényelnek. Ha ezek a funkciók szükségesek, más Osmo modellek állnak rendelkezésre.

OSMO PRO+

ZENMUSE X5R

Video lejátszás
ZENMUSE X5R

A Zenmuse X5R kamerával felszerelve ez az egyetlen kompakt és stabilizált, mozikész kézi filmkészítő rendszer a Földön, amely lehetővé teszi lélegzetelállító professzionális 4K felvételek készítését CinemaDNG RAW-ban, így szerkesztheti a felvételt, hogy pontosan úgy nézzen ki, amilyennek szeretné. Rendelkezik egy erős MFT-érzékelővel, amellyel a kamera akár 30 fps-sel, és 1,7Gbps átlagos bitrátával képes 4K videót rögzíteni, míg a beépített 3 tengelyes stabilizációs gimbal tartja a kameraszintet. Egészítse ki egy DJI Focus kézitárcsával a kamera távoli fókuszállításához és vezérléséhez, vagy végezze el a DJI GO alkalmazáson keresztül.

RONIN 2

Tökéletes lebegő felvételek nem csak profiknak

A Ronin termékcsalád a DJI képstabilizátorok csúcsa!

A RONIN 2 Lehetőséget biztosít a filmiparban használt broadcast és a mindennapos használatú DSLR gépek stabilizálásában, hiánypótló segítséget nyújtva használójának. 100%-ig remegés és rezgésmentes felvételek, dinamikus vagy akár extrém akció jelenetekhez. Mobilitása és kezelése verhetetlen a kategóriájában. A háromtengelyes gimbal rendszer maximálisan kiküszöböli használója minden apró rezdülését, valamint tökéletes stabilitást biztosít extrém intenzív használat közben is, legyen ez épp futás közben, vagy egy kábelpályára szerelve vagy akár drónra akasztva (Ronin-MX). Az elektromotoroknak és az érzékelőknek köszönhetően folyamatosan vízszintben tartja a kamerát a legstabilabb képet nyújtva használójának, igazi profi lebegőfelvételeket biztosítva ezzel.

PGYTECH

A Duplitec Kft, a PGYTECH termékek hivatalos hazai disztribútora

PGYTECH

a DJI termékeihez gyárt prémium minőségű kiegészítőket. Sokszor egy már meglévő DJI kiegészítőt gondolnak újra, de gyakran egy teljesen új terméket fejlesztenek a felhasználók olyan igényeire, amire a DJI nem kínál megoldást.

PGYTECH

POLARPRO

Professzionális, DJI drónokhoz kifejlesztett szűrők és kiegészítők a tökéletes video és képminőség eléréséhez

A Duplitec mint hivatalos disztributor kínálja a PolarPro termékeit

POLARPRO

Polarpro

DJI Mavic Air Filter - Cinema Series 6-Pack

Kimondottan DJI Mavic Air drónhoz fejlesztve (Mavic Pro-hoz, Platinumhoz nem jó)
Cinema Series minőségű, több bevonattal ellátott lencse,
0,59 grammos, extra könnyű alumínium keret ,
Élettartamgarancia, többek között ND4, ND8, ND16, ND4/PL, ND8/PL, ND16/PL lencsék a dobozban 

Polarpro

DJI CrystalSky - Mavic / Spark Remote Mount

Beépítő modul CrystalSky 5.5-ös és 7.85-ös kijelző Mavic vagy Spark távirányítóhoz,
Stabil fém keret,
PolarPro élettartam garancia

Polarpro

Katana Pro - DJI Mavic Pro Tray/T-Grip Combo

Cask Mavic Pro-hoz és Platinumhoz. 
A Pro verzió tartalmazza a Katanát
és a T-Grip-et,
Precíz moziélményszerű földi felvételek készítése Mavic-el,
PolarPro élettartam garancia

Kérje részletes tájékoztatónkat!

Az üzletekben keresse a hivatalos, Duplitec forgalmazói matricával ellátott termékeket!

A DUPLITEC Kft

Hivatalos disztribútora az alábbi cégeknek:

Drónok

képstabilizátorok,
kiegészítők

Prémium minőségű

kiegészítők, DJI termékeihez

Speciális

egyedi színszűrők
a drónok kameráihoz

Nagy pontosságú

mezőgazdaságban
használatos érzékelők

Pontos, azonnali

információk a precíziós mezőgazdaságban