FILMIPAR

A Duplitec Kft a DJI hivatalos hazai disztribútora és hivatalos magyarországi szervizpartnere. Kiemelten kezeljük, hogy professzionális drónjaink olyan speciális csoportokhoz is eljussanak, akik munkájuk során használják eszközeinket. Igy van ez a filmiparral is, ahol a kameramozgatás és képalkotás művészi igényű megvalósítása rendkívül fontos. Ebben adunk támogatást, együttműködést, számos egyedi és kényelmi szolgáltatást filmes partnereinek.
Eszközök bérlésével, professzionális termékek kipróbálásával, egyéni megállapodásokkal szolgáljuk ki a filmes szakemberek és filmes produkciók speciális igényeit.
A filmipar képviselői első kézből kaphatnak hiteles információkat a legújabb termékekről a termék bemutatókon.
Egyéni igényeiknek megfelelően testreszabott megoldásokat kínálunk akár hosszútávú megállapodások keretében is. Termékkínálatunk, drónjaink, kameramozgató eszközeink beleértve a legújabb termékeket is magas színvonalú, kisebb és nagyobb méretű filmes és televíziós produkciók kiszolgálására alkalmasak.
A filmipar sajátosságait figyelembe vevő speciális árajánlatok kidolgozásával, tapasztalatcserékkel segítjük partnereink munkáját. Kollégáink a drónok és a filmipar területén sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Ennek köszönhetően megfelelő szakmai támogatást tudunk nyújtani, amelyben nyitottak vagyunk a közös gondolkozásra, együttműködésekre, a filmeseket foglalkoztató kérdések megoldásában, akár technikai, akár szakmai, akár együttműködési területen.
Workshopokat, eszköz kipróbálási lehetőségeket szervezünk a filmipar aktuális igényei szerint, akár együttműködő filmes partnerekkel közösen.


Kérje egyedi ajánlatunkat filmes és televíziós produkciókhoz, együttműködésekhez!

A DUPLITEC Kft

Hivatalos disztribútora az alábbi cégeknek:

Drónok

képstabilizátorok,
kiegészítők

Prémium minőségű

kiegészítők, DJI termékeihez

Speciális

egyedi színszűrők
a drónok kameráihoz

Nagy pontosságú

mezőgazdaságban
használatos érzékelők

Pontos, azonnali

információk a precíziós mezőgazdaságban