A DUPLITEC Kft számos bemutatón, kiállításon, tesztelésen vesz és vett résztNew Pilot Experience

A Duplitec Kft. a DJI hivatalos magyar disztribútora 2017.09.30-án megrendezte első New Pilot Experience rendezvényét, ahol a kezdő és haladó pilóták mellett a DJI termékek iránt érdeklődőknek is lehetősége nyílt regisztrálni az eseményre.

A programot Frikker Attila nyitotta meg, és a DUPLITEC Kft.-ről tartott egy rövid beszámolót. Elmondta, hogy a DUPLITEC Kft, mint DJI dedikált disztribútor van jelen a piacon és a régióban egyedülállóként rendelkezik DJI által ajánlott szervIzzel. Szakértő kollégák, hatalmas raktárkészlet, kiemelkedő gyártói kapcsolatok és magasfokú terméktámogatás jellemzi a céget.

Ezután Kacsányi Milán, a DJI márka brand-menedzsere tartott előadást a főbb DJI termékekről, kiemelve a drónok felhasználási köreit, tulajdonságait, valamint részletesebb tájékoztatást adott a SPARK-ról, a DJI szelfidrónjáról.

A sort Süli Andor folytatta, aki a DUPLITEC Kft sales menedzsere. Rövid előadást tartott a MAVIC-ről és a világ legnagyobb legifotóközösségi oldaláról, a SKYPIXEL-ről is. Kitért arra is, hogy mik a fontosabb teendők felszállás előtt és mire kell figyelnünk, ha a légtérben tartózkodunk.
Ezt követően Váradi Ádám, az AIRFILM drónpilótája tartott egy igen színes és érdekes előadást arról, hogy milyen speciális kérésekkel találkozott a munkája során. Ádám a filmiparban dolgozik, ezért mindenféle érdekes jelenettel és képpel készült. A résztvevők láthattak belvárosi robbantást a levegőből, katonai motorcsónak után száguldó drónt, ismert mozifilm jelenetet, amit ők forgattak és sok más érdekességet, ami egy átlagember számára szinte elérhetetlen.

Majd Török Ágnes vette át a szót, aki a légtér.hu repülésbiztonsági elemzője. Előadást tartott a légtér szerkezetéről, a jelenlegi jogszabályokról és arról, hogy hogyan működik jelenleg a eseti légtérkérelem igénylése.
A benti programok végén következett egy kvíz, ahol DJI és DUPLITEC egyedi ajándékokért lehetett játszani. Ezt köveetően a Campona melletti füves területen folytatódott a program, ahol a jelenlévők az elméletet gyakorlatra válthatták.
Láthattak hexa és octocoptereket, valamint a DJI palettából ismert termékeket, úgy mint a Phantom 4 Pro, a MAVIC és SPARK valamint az Inspire2 . A nagy meglepetés az M210 RTK volt, ami a jelenleg forgalomban is kapható legmodernebb DJI quadcopter. Vízálló, jelzavarásmentes kommunikációja, vízállósága és egyszerre 2 kamerát cipelő képességei teszik egyedivé. No meg az ára is.

Csapatokra bontották a jelenlévőket, minden csapat kapott egy pilótát, akik bemutatták a MAVIC és a SPARK drónok intelligens repülési funkcióit, majd ki is lehetett próbálni őket. Itt sem maradt el a játék, DJI relikviákért lehetett játszani. Az interaktív bemutató végén lehetőség volt kipróbálni a DJI GOGGLES fpv szemüveget, valamint a SPARK és a MAVIC drónokat is.

A jelenlévők sok hasznos infóval mentek haza. Olyan is volt, aki a hallottak alapján tudta eldönteni, hogy valójában melyik DJI termékre is van szüksége. Ez az esemény csak a kezdet volt, hiszen a Duplitec Kft. a jövőben rendszeresen szervez majd hasonló programot a drónok szerelmeseinek. 

DJI - New Pilot Experience

Campona 2017

A DUPLITEC Kft

Hivatalos disztribútora az alábbi cégeknek:

Drónok

képstabilizátorok,
kiegészítők

Prémium minőségű

kiegészítők, DJI termékeihez

Speciális

egyedi színszűrők
a drónok kameráihoz

Nagy pontosságú

mezőgazdaságban
használatos érzékelők

Pontos, azonnali

információk a precíziós mezőgazdaságban