A dróndisztribútor Duplitec Kft. képzésközpontja

A Duplitec Kft. az egyre növekvő drónpiaci és állami igények mennyiségi és minőségi kielégítése, valamint az eszközök és szolgáltatások magas színvonalának biztosítása érdekében létrehozta képzésközpontját, amely 2019 novemberétől - elnyerve akkreditációját - hivatalos felnőttképzési intézmény lett.
Állami ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében megteremtettük az állami szervek jogszabályban (38/2021. (II. 2.) Korm. rendelet) előírt képzési feltételeit, rendelkezünk a HM KLH által 961-13\2022 nyt. számon kiadott, a fenti rendelet 61. § - 62.§ -a szerinti képzési engedéllyel, amely tartalmazza az új típusokra való képzések végrehajtására való jogosultságokat is.

Polgári ügyfeleink igényeinek kielégítésére társaságunk rendelkezik a szükséges infrastruktúrával, a felnőttképzési területén szerzett többéves tapasztalattal, gyakorlott, - a szakmában elismert és a korszerű képzési módszereket alkalmazó instruktorokkal.
A képzésközpont a gyártói háttérrel együttműködve folyamatosan fejleszti és bővíti képzési anyagait, biztosítva ezzel a képzések naprakészségét, az átadott tudásbázis alkalmazhatóságát.

Képzésink
Polgári | civil   
Állami
Különleges műveleti