DJI | T50

Az Új Generációs Mezőgazdasági Permetező Drón

A DJI T50 drón a mezőgazdasági permetezés új szintjét képviseli, amely a legmodernebb technológiákat és innovációkat ötvözi. Az új CDA szórófejekkel felszerelve ez a drón nemcsak hatékonyabbá és pontosabbá teszi a permetezési folyamatokat, hanem jelentős költségmegtakarítást és környezetbarát megoldást is kínál a gazdálkodók számára.

A DJI | T50 drón

az egyik legújabb és leginnovatívabb eszköz a mezőgazdasági permetezés terén. Ez a drón jelentősen megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a növényvédelmi feladatokat, modern technológiáival és fejlett funkcionalitásával.

Főbb jellemzők:

Nagy Hatékonyság: A DJI T50 drón képes nagy területeket rövid idő alatt lefedni, jelentősen csökkentve a permetezés időtartamát és növelve a hatékonyságot. 
 Precíz Permetezés:
Az új CDA (Controlled Droplet Application) szórófejek biztosítják az egyenletes és pontos permetezést, minimalizálva a vegyszerek pazarlását és maximalizálva a hatékonyságot.  
 Fejlett Navigációs Rendszer:
A drón fejlett GPS és RTK technológiával rendelkezik, amely garantálja a pontos repülési útvonalakat és a megbízható pozicionálást.
 Automatizált Működés:
A DJI T50 drón automatikusan képes elvégezni a permetezési feladatokat, beleértve az akadályok elkerülését és a terepviszonyokhoz való alkalmazkodást.  

CDA Szórófejek előnyei

Az új CDA szórófejek a DJI T50 drón egyik legfontosabb újításai közé tartoznak.
Ezek a szórófejek számos előnyt kínálnak a hagyományos permetezési technikákkal szemben:

Kontrollált Cseppméret:
A CDA szórófejek lehetővé teszik a permetező folyadék cseppméretének precíz beállítását, ami biztosítja az optimális fedettséget és minimális driftet.  
Egyenletes Permetezés:
A szórófejek kialakítása garantálja az egyenletes eloszlást, csökkentve a túl- és alul permetezés kockázatát.  
Kisebb Vegyszerfelhasználás:
A pontos cseppméret szabályozásának köszönhetően kevesebb vegyszer szükséges a kívánt hatás eléréséhez, ami gazdaságosabb és környezetbarátabb megoldást jelent.
 Jobb Fedettség és Hatékonyság:
A CDA technológia javítja a permetezési hatékonyságot, mivel a cseppek optimális mérete és eloszlása révén a permetlé jobban behatol a növényzetbe.