Drón Detektálás és Elhárítás

Cégünk átfogó megoldásokat kínál drónok detektálására és elhárítására, amelyek célja a légtérbiztonság fokozása és a nemkívánatos dróntevékenységek megelőzése. Az általunk kínált rendszerek és technológiák hatékonyan képesek felismerni, nyomon követni és semlegesíteni a drónokat, biztosítva ezzel a kritikus létesítmények, események és privát területek védelmét.

Drón Detektálás

A drón detektálás első lépése a nemkívánatos drónok jelenlétének felismerése és nyomon követése. Ehhez cégünk a legmodernebb technológiákat alkalmazza, amelyek nagy pontossággal képesek azonosítani a drónokat különböző környezetekben.

Radar Rendszerek: Nagy hatótávolságú radarok, amelyek képesek pontosan felismerni a drónokat és megkülönböztetni őket más repülő objektumoktól.
RF (Rádiófrekvenciás) Detektálás: Az RF detektálók képesek észlelni a drónok és vezérlőik közötti kommunikációs jeleket, így azonosítva a drónokat még akkor is, ha azok vizuálisan nem láthatók.
Optikai Rendszerek: Magas felbontású kamerák és képfeldolgozó szoftverek, amelyek vizuálisan képesek észlelni és nyomon követni a drónokat.  

Drón Elhárítás

Miután a drón detektálás megtörtént, következik az elhárítási folyamat, amely során a nemkívánatos drónokat semlegesítjük.

Jelzavarás: Az egyik leghatékonyabb módszer a drónok semlegesítésére a jelzavarás, amely megszakítja a drón és a vezérlő közötti kommunikációt, így a drón irányíthatatlanná válik és biztonságosan leszáll vagy visszatér a kiindulási pontjára.
Drónvadász Drónok: Speciális drónok, amelyek képesek elfogni és hatástalanítani az ellenséges drónokat anélkül, hogy kárt tennének a környezetben.
Lézeres Rendszerek: Fejlett lézeres technológiák, amelyek célzottan képesek semlegesíteni a drónokat anélkül, hogy veszélyeztetnék a környezetet.