AGRO DRÓNOK

A DJI AGRAS
permetező drónok

a mezőgazdaságban használt korszerű eszközök, melyek hatékonyabbá teszik a növényvédelmi és permetezési feladatokat. Ezek a drónok lehetővé teszik a nagy pontosságú permetezést, csökkentve ezzel a vegyszerek felhasználását és minimalizálva a környezeti hatásokat.

Főbb jellemzők:

Nagy hatékonyság: Az Agras drónok gyorsan és hatékonyan képesek nagy területeket lefedni, így csökkentve a permetezéshez szükséges időt és költségeket.
Precíz permetezés: A drónok fejlett érzékelőkkel és GPS technológiával rendelkeznek, amelyek biztosítják a pontos és egyenletes permetezést.
Automatizált működés: A DJI Agras drónok önállóan képesek repülési útvonalakat követni, elkerülve az akadályokat és alkalmazkodva a terepviszonyokhoz.
Könnyű karbantartás: A moduláris felépítés lehetővé teszi az egyszerű karbantartást és alkatrészcserét, növelve a drónok élettartamát.  

DJI Multispektrális
Drónok  

A DJI multispektrális drónok különösen hasznosak a precíziós mezőgazdaságban, mivel képesek részletes adatokat gyűjteni a növények egészségi állapotáról. Ezek a drónok több spektrumban (pl. látható és infravörös) képesek képeket készíteni, így a gazdák pontosabb döntéseket hozhatnak a növényvédelem és a tápanyagok felhasználása terén.

Főbb jellemzők:

Több spektrumú érzékelés: A multispektrális drónok egyszerre több spektrumban képesek adatokat gyűjteni, ami lehetővé teszi a növények állapotának részletes elemzését.
Növény-egészségügyi elemzés: Ezek a drónok segítenek azonosítani a növényi stressz korai jeleit, betegségeket és tápanyaghiányokat, még mielőtt azok szemmel láthatóvá válnának.
Adatfeldolgozás és -elemzés: A DJI multispektrális drónokkal gyűjtött adatok könnyen feldolgozhatók és elemezhetők speciális szoftverek segítségével, amelyek részletes jelentéseket és térképeket készítenek.
Optimalizált gazdálkodás: A precíziós adatok segítségével a gazdák optimalizálhatják a vetést, öntözést és permetezést, ami növeli a terméshozamot és csökkenti a költségeket.